لیست اختراعات رضا خلیفه
خرمنكوبي يكي از مهمترين مراحل پس از برداشت محصولات كشاورزي دانه ريز ميباشد كه هدف آن جداسازي دانه از خوشه است. خرفه Portulaca Oleracea گياهي يكساله عضوي از خانواده Portulacaceae است. در كوبنده هاي معمولي كه براي مثال كوبنده گندم، برنج و.. كوبيدن محصول توسط يك كوبنده استوانه اي با تيغه هاي سوهاني (سايشي) و يا دندانه ميخي(ضربه زدن شديد) عمل جدا سازي انجام ميشود. خرفه به دليل ساقه گوشتي و خشك نشدن ساقه در زمان رسيدن(رطوبت ساقه 80 درصد) و ريز بودن بيش از حد دانه محصول، نميتوان از كوبنده مرسوم(كوبنده فلزي و يا كوبنده مجهز به تيغه با لبه لاستيكي) استفاده كرد. و در صورت استفاده عملا ساق له شده و دانه هاي جدا شده به ساقه چسبيده و نميتوان آنها را جدا كرد. بنابراين هدف از اين پژِوهش ساخت كوبندهاي ميباشد كه دانه ها را جدا كرده و ساقه را له نكند. به طور كلي اختراع مورد نظر استفاده از لاستيك هاي با اندازه 50*20 به تعداد 4 در كوبنده و50*30 به تعداد 5 در ضد كوبنده ميباشد كه توانست عمل جدا كردن دانه را انجام دهد.
در روش ارائه شده با استفاده از يك نانو زيست حسگر غير آنزيمي كه نسل جديد حسگرها ميباشد، محدوده وسيعي از غلظت گلوكز حتي غلظتهاي بسيار پايين آن را اندازهگيري ميكنيم. دستگاه هاي تجاريِ رايجِ اندازه گيري قند خون، در مدت زمان 4 تا 6 ثانيه توسط مقدار 0.3 تا 0.6 ميكروليتر از خون، غلظت گلوكز آن را تشخيص مي دهند. علاوه بر آن يكبار مصرف بوده و مشكل تكرارپذيري، تكثير پذيري و پايداري دارند كه منجر به هزينه نسبتا زياد اين دستگاه ها شده است. در روش ارائه شده ما موفق به اندازه گيري مقادير بسيار كم گلوكز توسط يك سنسور تكرار پذير و پايدار در كمتر از 0.8 ثانيه شده ايم. نانو حسگر ارائه شده از روش الكتروشيمي استفاده ميكند و با توجه به نانوذراتي كه بر روي آن لايه نشاني ميشوند، خواص بينظيري را براي سنجش گلوكز دربردارد. نظر به مزاياي ذكر شده، از ديد مخترعين، اين نانو حسگر قابليت تجاري سازي و توليد انبوه را دارد.
موارد یافت شده: 2